Parkutstyr

Parkutstyr

Vi leverer et bredt utvalg av parkutstyr for uteområdet ditt.

Solid parkutstyr

Vi kan levere det meste innen parkutstyr. Enten du vil ha en benk å slappe av på, piknikbord eller lysthus – vi hjelper deg med parkutstyr og leverer en løsning som passer for deg. Alt vi leverer av parkutstyr er av meget god kvalitet, og vi stiller høye krav til sikkerhet. Ta en titt på bildene for inspirasjon. Er det noe du savner? Ta kontakt – vi kan levere det meste, og har sannsynligvis det du er ute etter!

parkutstyr, Søve lekeapparater i Trøndelag

Parkutstyr til alle behov

Alt parkutstyret vi leverer er produsert ved bruk av materialer av høy kvalitet og har en svært solid utførelse. Vi hjelper deg med å sette sammen parkutstyr slik at det passer inn i ditt uteområde – spesialtilpasset og tilrettelagt for å skape den gode stemningen.

Vi tilbyr et variert og stort utvalg av benker, bord, lysthus og mye mer – kort sagt: alt du trenger for å skape et trivelig uteområde. Du kan velge mellom utførelser i forskjellige treverk og aluminium. Vi er forhandler for Søve i Trøndelag og Møre og Romsdal.

Parkutstyr fra Søve lekeapparater i Møre og Romsdal

Vi hjelper deg i gang

Når man skal planlegge et uteområde eller parkområde, kan det ofte være vanskelig å komme i gang. Kanskje har du en klar ide om hvordan du ønsker at sluttresultatet skal se ut, men usikker på hva du trenger for å oppnå det. Eller kanskje du kun har et ønske om et trivelig uteområde og trenger innspill på hvordan det burde se ut.

Ta oss gjerne med fra start, så hjelper vi deg hele veien. Vi har lang erfaring med å levere parkutstyr og vet hva som skal til for at du skal få uteområdet du har drømt om. Vi har også et stort utvalg av lekeapparat, som kan utfylle uteområdet ditt og gi stor underholdningsverdi for de minste.

Få et uforpliktende tilbud

Vi hjelper deg med å skape et trivelig uteområde for både små og store. Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg med et uforpliktende tilbud på parkutstyr.

Våre produkter

Lekeapparat

Parkutstyr

Få et uforpliktende tilbud på parkutstyr!

Fortell oss litt om hva du har behov for, så kommer vi tilbake til deg.