Lekeapparat

Lekeapparat

Vi har garanti på alle våre lekeapparater på inntil 20 år!

Alle lekeapparatene vi leverer kan du også finne på Søve sine nettsider.

Vedlikeholdsfrie lekeapparater

Norlèns Agenturer, i samarbeid med Søve, kan levere nærmest vedlikeholdsfrie lekeapparater til din lekeplass. Alle Søve sine lekeapparater holder høy kvalitet og er svært sikre – og ikke minst morsomme å leke med! Den solide utførelsen av lekeapparatene gjør at du er sikret mange års daglig bruk. Vi er så trygge på lekeapparatenes kvalitet at vi kan gi deg garanti på produktene på hele 20 år. Når du kjøper et lekeapparat fra oss, får du med andre ord kvalitet som varer og varer. Vi er leverandør for Søve AS i Trøndelag og Møre og Romsdal.

Stort utvalg av lekeapparater

Enten du trenger lekeapparat til barnehage, skole eller til din egen hage – vi har et stort utvalg av produkter og vi finner garantert noe som møter dine behov. Sikkerhet og trygghet er alltid i fokus, noe som betyr at du kan trygt kan slappe av når dine barn leker i våre apparater.

Den gode lekeplassen

En god lekeplass skal utfordre barnas fantasi og inspirere til fysisk aktivitet, lekeapparatene skal fange barnas interesse og holde på den. Apparatene kan hjelpe barna med å utvikle balanse, styrke og koordinasjon på barnas egne vilkår – det skal være gøy og samtidig stimulerende for barnas utvikling.

Lekens viktighet for barn er godt dokumentert i dag, men barn bruker stadig mer tid foran TV, PC og nettbrett. Slik stillesittende lek utfordrer ikke barna på samme måte som ved fysisk aktivitet. Å få barna ut i frisk luft og gi de en arena for fysisk utfoldelse er viktig for både den fysiske og mentale helsen til barn. Utvikling av motoriske ferdigheter, koordinasjon og generell fysisk form skjer på lekeplassen.

Våre lekeapparat har varierende grader av utfordring og passer de aller fleste barn, uavhengig av alder og fysikk. Likevel er det visse lekeapparat som passer bedre til visse aldre – spør oss gjerne om råd ved valg av lekeapparat, så hjelper vi deg med å finne produktet som best passer dine behov.

Vi har også et stort utvalg av diverse parkutstyr som kan komplimentere lekeplassen din og gjøre den til et fantastisk sted å oppholde seg for både store og små.

Få et uforpliktende tilbud

På tide å ta lekeplassen til nye høyder? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg med et uforpliktende tilbud.

Våre produkter

Lekeapparat

Parkutstyr

Få et uforpliktende tilbud på lekeapparat!

Fortell oss litt om hva du har behov for, så kommer vi tilbake til deg.